Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Patříte též do věkové kategorie babiček, ale rozhodně tak nechcete vypadat?

-nezadáno-

Paní Ludmila je přesně tím důkazem, že stárnutí se dá tzv. ošálit.
Hlavní tajemství tohoto „ošálení“ spočívá v tom, že po čtyřicítce paní Ludmila začala pravidelně používat komplexní kosmetickou řadu La Danza, která opravdu zpomalila proces stárnutí a dlouhodobě stav pleti vylepšila.

La Danza - švýcarská kosmetika pro zralou pleť

Bohužel čas opět poskočil a její pleť potřebuje ještě silnější a účinnější aktivní složky. Dva nové výrobky, které doplnily řadu La Danza jsou určeny pro zralou pleť.
Jejich složení, textura a účinné látky přihlížejí ke specifické fyziologii této vysoce citlivé pleti a proto mohou být mnohem účinnější.

Sérum proti stárnutí La Danza(PNK-725)


Toto sérum velice dobře podporuje metabolismus pokožky, pomáhá obnovit její ztracenou vitalitu a pevnost, zmírňuje hrubost pleti a redukuje vrásky.
Doporučujeme používat v kombinaci s Komplexním přípravkem proti stárnutí (PNK-708)


Oční sérum La Danza (PNK-706)

hluboce hydratuje všechny vrstvy pokožky kolem očí, posiluje její obranyschopnost, zmírňuje začervenání, redukuje opuchlost a omezuje výskyt pavoučkovitých žilek.Výsledkem jeho působení je pleť napnutější, hebčí a zářivější.

Nechte i Vy svou pleť prostoupit účinnými zkrášlujícími látkami a dosáhněte viditelného zmírnění známek jejího stárnutí.

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»