Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Dny Marianne = sleva 25 % na všechny výrobky Zepter!

23.08.2013

Oblíbená akce Dny Marianne bude letos probíhat ve dnech 13.-15. září. Neváhejte a kupte si zářijová čísla časopisů Marianne a Marianne Bydlení 9/2013, kde naleznete slevové kupony - Zepter nabízí slevu 25 % na všechny výrobky Home Art, Home Care, Medical a Cosmetics & Luxury!

Jak mohu slevový kupon z časopisu uplatnit?

Ve dnech konání akce 13.-15. září přijďte s vystřiženým kuponem do naší reprezentační prodejny Zepter v Praze (Spálená 55, Praha 1 - světle zelená budova). Zde si budete moci vybrané zboží prohlédnout a rovnou nakoupit se slevou 25 %!

Kupon z časopisu Marianne Bydlení 9/2013

nabízí 25% slevu na výrobky Home Art, Home Care a Medical. K nákupu nad 8000 Kč obdržíte dárek - sadu 5ti kuchyňských nožů v hodnotě 4690 Kč! Pro držitelky Lady karty sleva 28 %.

Kupon z časopisu Marianne 9/2013

(v prodeji od 28.8.) nabízí 25% slevu na kosmetiku pro ženy, muže i děti (řada Swisso Logical, Swiss Nature, La Danza, Active Spa). S Lady kartou speciální sleva 30 % + dárek.

Využijte této jedinečné nabídky a nakupte pro sebe nebo pro své blízké!

  • Sada nádobí Zepter Masterpiece, mixér MixSy nebo sada pro vakuování potravin VacSy - to vše jsou skvělé dárky pod stromeček pro vaše blízké!
  • Trápí vás znečištěná voda? Vyzkoušejte novinku od Zepter - čističku vody Edel Wasser a ušetřete za balenou vodu!
  • Trpíte na alergie, bydlíte s kuřákem nebo máte doma nějakého chlupatého mazlíčka? Pak určitě ve své domácnosti oceníte certifikovanou čističku vzduchu Therapy Air iOn!
  • A samozřejmě biolampa Bioptron - ocení všichni, kteří trpí bolestí zad, kloubů, potřebují zahojit jizvy nebo se zbavit kožních potíží. 

Zepter zkrátka nabízí výrobky pro každého!

Již od roku 1991 pomáháme lidem v ČR žít lépe, déle a zdravěji!

Více o akci Dny Marianne »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»