Katalog Využití v praxi Máte doma alergika? Spokojení zákazníci Rady odborníků

Gábina Partyšová: Čistička vzduchu Therapy Air iOn pomohla zlepšit zdravotní stav mého syna

12.07.2012

Oblíbená televizní moderátorka Gábina Partyšová si na doporučení pořídila čističku vzduchu Therapy Air iOn od společnosti Zepter International. Jak je s ní spokojená? Dozvíte se v rozhovoru, který nám poskytla.

Raději řeším příčinu nemoci než následek

Zdraví hraje v životě každého člověka důležitou roli. Co konkrétně znamená zdraví a zdravý životní styl pro vás?

Možná to bude znít jako klišé, ale v podstatě na tuto otázku nejde odpovědět jinak: zdraví je štěstí, zdraví je pro mě a mojí rodinu všechno, nedá se ničím koupit. Dřív jsem sice sportovala, věděla jsem, že se nemá pít, kouřit, jíst na noc, ale nikdy jsem to moc neřešila. Těhotenství a porod můj přístup ke zdraví změnily – chcete totiž fungovat na sto procent, chcete být máma a opora pro svoje dítě, než vyroste. Proto jsem částečně změnila jídelníček, úplně jsem přestala jíst večer, začala jsem se synem chodit pravidelně plavat a kvůli potížím s páteří cvičím pilates, což je skvělé cvičení pro tělo i ducha. Na hodinách pilates si vždy protáhnu celé tělo, úplně vypnu a uvolním se.

Upřímně řečeno, co se týká zdraví, tak všechno dělám v podstatě proto, že jsem k tomu byla donucena s přibývajícími lety. Navíc můj životní styl vyžaduje, aby se moje tělo občas zklidnilo, prošlo nějakou detoxikační kúrou a očistilo se od nahromaděných škodlivých látek. Snažím se pít hodně vody, to je základ. Například v současné době piju denně pět šálků horké vody, která je skvělá na pročištění střev. Pak také používám česnekovou tinkturu, kterou jako prevenci proti nemocem používám už více než pět let, protože česnek je přírodní antibiotikum. Věřím i alternativní medicíně, a proto využívám homeopatika nebo nechávám všem členům naší rodinu míchat bylinkové čaje přímo „na tělo“. Na zklidnění je třeba výborný čaj z kozlíku lékařského. Myslím, že na chemii a prášky máme ještě času dost. Krom toho raději řeším příčinu nemoci než následek, tedy nemoc jako takovou.

Můj přístup ke zdraví je takový půl na půl. Ani u malého nejsem nějaký velký pedant, který by dítěti zakazoval ochutnat například nějakou sladkost, jako je třeba čokoláda, nebo jinou dobrotu. Naopak mám takovou zkušenost, že když se dítěti takové věci nezakazují, tak je ani nechce. Zakázané ovoce chutná nejvíc. Stejně si ale myslím, že každý z nás je individualita a že každé tělo chce něco jiného, a proto u všech nezabírají takové věci, jako jsou klíčky atp.

Čistička vzduchu Therapy Air iOn opravdu pomohla zlepšit zdravotní stav mého syna

Ve své domácnosti využíváte čističku vzduchu Therapy Air iOn. Co vás k tomu vedlo?

U syna Kristiána byla v osmnácti měsících diagnostikována zvětšená nosní mandle, což se projevilo mimo jiné ztíženým dýcháním, chrápáním při spánku a častým maroděním. Navíc náš dům je kanadská dřevostavba, která je skvěle izolovaná a dlouho udrží teplo, ale na druhou stranu je v ní díky tomu hodně suchý vzduch, jenž zdravotní problémy v případě zvětšené nosní mandle ještě více komplikuje. Na doporučení doktorky jsem se proto rozhodla zakoupit čističku vzduchu.

V průběhu tří let jsem vyzkoušela asi sedm produktů od různých značek, ale ani jeden z nich se neosvědčil, a proto všechny skončily v krabici v garáži. Pak jsem úplnou náhodou narazila na čističku vzduchu Therapy Air iOn od společnosti Zepter, která je kromě pětistupňového filtračního systému vybavena také funkcí obohacování vzduchu o záporné ionty. Už během několika minut po zapnutí jsem poznala, že vzduch v ložnici, kam jsme ji umístili, je čistší a svěží. Kvalitu vzduchu ocením především v zimních měsících, kdy tolik nevětráme a ráno po probuzení, kdy jsou smysly vnímavější ke všem podnětům. A především malému se ulevilo, od té doby klidně spí celou noc, a už není tak často nemocný, protože jeho organismus si může přes noc odpočinout.

Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto zařízením? Jak vám a členům vaší rodiny čistička vzduchu pomáhá?

Změnu kvality vzduchu jsem já osobně ocenila hned po první noci. Dříve jsem se totiž ráno probouzela se suchou sliznicí v nose a to není zrovna příjemný pocit. Po zapnutí čističky tento problém zcela zmizel už po první noci.

Přes den necháváme čističku běžet na úsporný program a hodinu před tím, než jde syn spát, ji přepneme do režimu intenzivního čištění, aby se v celé místnosti vyčistil vzduch. Pak ji zase přepneme do úsporného režimu. Velmi oceňuju také to, že její součástí je i příjemné decentní barevné osvětlení, takže v místnosti není nikdy úplná tma. Navíc má čistička skvělý design, takže ji můžu dát klidně i do obývacího pokoje.

Čistička vzduchu Therapy Air iOn vzduch nejen čistí, ale také obohacuje o záporné ionty. Jak na vás působí kombinace čistého vzduchu a „vzdušných vitamínů“?

Díky záporným iontům se cítím, jako kdybych byla v hlubokém lese, a netrápí mě už problémy s vysušenou sliznicí v nose. Účinnost čističky si pokaždé nejvíc uvědomím, když pozoruju malého, jak bez problémů oddychuje a celou noc krásně spinká. Čistička vzduchu Therapy Air iOn opravdu pomohla zlepšit zdravotní stav mého syna.

Doporučila byste čističku vzduchu i do ostatních domácností?

Ano, určitě. Díky svojí pozitivní zkušenosti s touto čističkou, ji doporučuji i svým kamarádkám. Protože máme kuchyň propojenou s obývacím pokojem, zůstane vzduch krásně čistý a svěží, i když se v kuchyni vaří jídlo. Také mě hodně potěšilo to, že čističku Therapy Air iOn má v ordinaci i dětská lékařka našeho syna. Obě jsme si pak pochvalovaly, jak jsme s ní spokojené. Therapy Air iOn funguje přesně podle mých představ. Tento výrobek je opravdu hodně dobrý.

Rozhovor společnosti Zepter International poskytla Gábina Partyšová, spokojená zákaznice

 

Více o čističce vzduchu Therapy Air iOn »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

PWC-570.jpg

Therapy Air iOn

Therapy Air® iOn je ideální řešení pro uchování čistých a bezpečných domácností i kanceláří, protože filtruje, čistí a obohacuje vzduch zápornými ionty. 5úrovňový systém filtrace od...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»