Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Soutěž o nejlepší zdravý recept nejen v nádobí Zepter!

13.05.2013

Vyhodnotili jsme soutěž, ve které jste nám měli posílat své oblíbené zdravé recepty. Všem účastníkům děkujeme za recepty i fotky a výhercům blahopřejeme!

Kdo vyhrál grilovací pánev QUADRA?

Ze všech došlých receptů s fotkami jsme vybrali tyto 3 recepty, jejichž autory odměníme grilovací nádobou QUADRA (TQ-1619) v hodnotě 11990 Kč:

  1. Cizrnové karbanátky od paní Terezy Mrowiecové

  2. Grilovaný losos s červenou řepou a salát od pana Jiřího Zienteka

  3. Hovězí na houbách s nákypem po Rumunsku od paní Karin Láské

Cizrnové karbanátky
(Tereza Mrowiecová)

Ingredience: 500 g cizrny, 10 stroužků česneku, 200 g kukuřičné krupice, 200 g polohrubé mouky, 200 g kukuřičné strouhanky, 1 cibule, špetka soli, trochu majoránky, 3 vejce, kukuřičná strouhanka na obalení, kvalitní olej na smažení (výborný je slunečnicový olej lisovaný zastudena)

Den předem si namočíme cizrnu, druhý den ji slijeme, propláchneme, dolijeme čistou vodou a uvaříme doměkka (pro ušetření času můžete použít konzervovanou cizrnu z plechovky). Po uvaření cizrny ji nesléváme, přidáme k ní oloupaných a prolisovaných 10 stroužků česneku a rozmixujeme. Přisypeme mouku, kukuřičnou krupici a strouhanku, oloupanou a nakrájenou cibuli, sůl, majoránku a vklepneme vejce. Dobře promícháme a ze směsi tvoříme kuličky, které zploštíme a obalíme v kukuřičné strouhanky. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Po usmažení můžete nechat karbanátky okapat na papírovém ubrousku nebo je upéct alternativně v troubě při 175 °C asi půl hodiny. Pokud zvolíte pečení v troubě, moc je neobalujte ve strouhance. Pečte na pečícím papíru a karbanátky lehce zakápněte olejem, aby se neměly tendeci pálit. Lze podávat teplé i studené. Výborné jsou s bramborovým pyré a nějakým dresingem.

Grilovaný losos s červenou řepou a salát
(Jiří Zientek)

Filet z čerstvého lososa prudce ogrilujeme na pánvi. Podáváme s vařenou červenou řepou a sladkými bramborami pečenými v troubě. Jako přílohu servírume salát, ten lze přizpůsobit surovinám doma nebo chuti.

 

 

Hovězí na houbách s nákypem po Rumunsku
(Karin Láská

Hovězí maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka zatáhneme na oleji, na kterém si do zlatova osmahneme předem jednu cibulku. Hrst sušených hříbků zalijeme horkou vodou, poté přidáme k masu, podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Uvaříme si rýži Basmati, dáme do pekáčku, opět hrst hřibů zalitých horkou vodou zcedíme a orestujeme na cibulce s kouskem špeku a vmícháme do rýže, zalijeme dvěmi rozšlehanými vejci a dáme zapéct. Podle chuti lehce přisolíme. Nakrájíme si na kolečka okurek, přidáme zakysanou smetanu a sušený nebo čerstvý kopr - podáváme jako přílohu.

Prvních 50 došlých receptů jsme odměnili drobným dárkem - praktickou keramickou škrabkou na zeleninu! Všem účastníkům ještě jednou děkujeme a výhercům blahopřejeme!

Pravidla soutěže naleznete níže.

Pravidla soutěže

I. Pořadatel soutěže
Pořadatelem soutěže „O nejlepší zdravý recept“ je společnost Zepter International s.r.o., IČ: 14500469, se sídlem Praha 1, Nové Město, Spálená 55.

II. Trvání soutěže
Soutěž „O nejlepší zdravý recept“ probíhá od 4. 3. 2013 do 4. 5. 2013.

III. Účast v soutěži

  1. Účast v soutěži „O nejlepší zdravý recept“ znamená automatické přijetí pravidel soutěže.
  2. Soutěže se může zúčastnit každá jedna svéprávná osoba s trvalým pobytem na území České republiky, která dosáhla věku 18 let. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci a obchodní zástupci pořadatele soutěže a jejich rodinní příslušníci.
  3. Vyplněním soutěžního formuláře na www.zepterclub.cz/ankety/nejlepsi-zdravy-recept nebo zasláním e-mailu s fotografií zdravého receptu a kontaktními údaji, jako je jméno, příjmení, ulice, č.p., obec, telefon a PSČ soutěžícího, bude soutěžící zařazen do soutěže „O nejlepší zdravý recept“ o 3krát grilovací pánev Quadra (TQ-1619) v celkové hodnotě 35 970 Kč. Výherci budou stanoveni na základě výběru marketingového oddělení pořadatele, společnosti Zepter International s.r.o. Prvních padesát soutěžících, jejichž odpověď bude splňovat veškeré náležitosti, obdrží od pořadatele malý dárek.
  4. Do soutěže budou zařazeny všechny e-maily odeslané s datem od 4. 3. 2013 do 4. 5. 2013 doručené na e-mail press@zepter.cz a všechny soutěžní formuláře na www.zepterclub.cz/ankety/nejlepsi-zdravy-recept odeslané s datem od 4. 3. 2013 do 4. 5. 2013.
  5. Do soutěže se lze přihlásit pouze odesláním e-mailu, který bude obsahovat fotografii zdravého receptu a recept, jméno, příjmení, název ulice, č.p., obec, telefon a PSČ soutěžícího, anebo odesláním soutěžního formuláře na www.zepterclub.cz/ankety/nejlepsi-zdravy-recept.
  6. Pořadatel soutěže nenese zodpovědnost za nesprávné údaje uvedené účastníkem.
  7. Maximální počet platných e-mailů od každého jednoho účastníka je jeden. Další pozdější e-maily nebo soutěžní formuláře účastníka jsou neplatné, nebudou do soutěže zařazeny a nezvyšují jeho šanci na výhru.

IV. Výherce, výhry v soutěži a předání výher

  1. Vyhodnocení soutěže proběhne nejpozději dne 14. 5. 2013, kdy budou výherci obeznámeni e-mailem nebo telefonicky a uveřejněni na www.zepterclub.cz.
  2. Pořadatel soutěže předá výhry nejpozději do 90 kalendářních dní od uveřejnění výsledků soutěže na www.zepterclub.cz.
  3. Tři účastníci soutěže, jejichž recepty budou vyhodnoceny marketingovým oddělením pořadatele, Zepter International s.r.o. jako nejlepší, budou odměněni každý po jednom kuse grilovací pánve Quadra (TQ-1619), kdy jeden kus této pánve má hodnotu 11 990 Kč. Prvních padesát soutěžících, jejichž soutěžní e-maily budou splňovat veškeré náležitosti, obdrží od pořadatele malý dárek.
  4. Účastník soutěže, který zašle více soutěžních e-mailů nebo vyplní více soutěžních formulářů, může získat pouze jednu výhru.
  5. Pořadatel vyrozumí výherce o výhře ihned po uveřejnění výsledků soutěže na www.zepterclub.cz v uvedených termínech, na telefonní číslo, poštou či e-mailem, které účastník soutěže uvedl, přičemž s ním domluví termín a místo převzetí výhry.
  6. Výherci všech cen převzetím výhry udělí výslovný, bezplatný, časově a místně neomezený souhlas pořadateli soutěže s využitím jména a příjmení výherců a fotografií výherců, které vznikly v souvislosti se soutěží (např. vyhlášení výsledků, předání výhry), ve všech druzích propagačních a reklamních materiálů spolupořadatelů soutěže a v různých médiích (např. noviny, časopisy, televize).
  7. Daňové břemeno, související se soutěží, přebírá na sebe pořadatel soutěže.
  8. Výhra musí být převzata osobně, nelze ji převést na jinou osobu, a ani ji nelze zaměnit za peníze v hotovosti, respektive vyměnit za jiný výrobek. Výhry nelze vymáhat soudní cestou.
  9. Pro získání výhry je zapotřebí současně splnit všechny podmínky uvedené v těchto herních pravidlech. Podmínkou pro převzetí výhry je předložení průkazu totožnosti.

V. Osobní údaje

  1. Účastník soutěže dává zasláním soutěžního e-mailu nebo odesláním soutěžního formuláře obsahujícího všechny náležitosti, v souladu s ust. § 5, odst. 2, 4, 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů na dobu neurčitou, souhlas společnosti Zepter International s.r.o. se zpracováním osobních údajů účastníka, a to titulu, jména, příjmení, bydliště, telefonního čísla a e-mailové adresy, v databázi společnosti Zepter International s.r.o. pro její potřeby za účelem evidence účastníků soutěže, jejího vyhodnocení a za účelem zasílání nabídek, katalogů a jiných obchodních sdělení účastníkovi formou dopisu, SMS a e-mailu.
  2. Účastník soutěže potvrzuje, že ho společnost Zepter International s.r.o. poučila o jeho právech stanovených zákonem č. 101/2000 Sb., a to zejména o právu přístupu k osobním údajům, právu na ochranu osobních údajů, jakož i o dalších právech stanovených v § 21 citovaného zákona.
  3. Účastník soutěže souhlasí s tím, aby společnost Zepter International s.r.o. výše uvedené osobní údaje při respektování všech podmínek stanovených zákonem č. 101/2000 Sb. poskytla svým smluvním partnerům-reprezentantům, a souhlasí s tím, aby ho tito smluvní partneři oslovovali s nabídkou zboží, materiálů a služeb, a to formou dopisu, SMS, telefonicky a e-mailu.
  4. Účastník soutěže je poučen o možnosti tento souhlas kdykoliv odvolat, a to písemným prohlášením doručeným doporučeně na adresu Zepter International s.r.o., Zákaznické centrum, K Vypichu 1119, 252 19 Rudná.
  5. Pořadatel soutěže se zavazuje, že k osobním údajům budou mít přístup pouze zaměstnanci, kteří se písemně zavázali zachovávat mlčenlivost o osobních údajích účastníků a o bezpečnostních opatřeních týkajících se ochrany osobních údajů.

VI. Závěrečná ustanovení

  1. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky či pravidla této soutěže, případně soutěž částečně nebo zcela zrušit, přerušit nebo prodloužit dobu trvání soutěže bez udání důvodu.
  2. Pořadatel má právo vyloučit kteréhokoli účastníka soutěže v případě, že by takový účastník porušoval pravidla, v rámci soutěže, jednal v rozporu s dobrými mravy či jakýmkoli způsobem poškozoval dobré jméno pořadatele. Pořadatel má také právo vyloučit takového účastníka soutěže, který je z těchto činností důvodně podezřelý.

Zepter International s.r.o. | Spálená 55, 110 00 Praha 1, email: press@zepter.cz
Kontakt: +420 221 990 844, fax: +420 221 990 870

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

quadra.jpg

Nádoby na vaření QUADRA SmartLine

QUADRA jsou elegantní čtvercové nádoby s pyramidovým dnem, ideální pro vaření bez vody a tuku nebo pro grilování. Kolekce QUADRA se skládá z bohaté řady jednotlivých dílů, které lze...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»