Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Štěstí se může usmát na každého

04.03.2013

Přečtěte si rozhovor s výherkyní Velké milionové hry Zepter 2012! V sobotu 23. února 2013 proběhlo slavnostní předání vozu Škoda Octavia, hlavní ceny z Velké milionové hry Zepter 2012. Výherkyní se stala paní Kateřina Kupčíková z Ostravy. Blahopřejeme!

Kde Vás telefonát s oznámením o tom, že jste vítězkou hlavní ceny Velké milionové hry 2012, zastihl a jaká byla vaše první reakce?

Zrovna jsem byla v kuchyni a připravovala si večeři, když mi zazvonil telefon a paní Azlenová z Home Artu mi oznámila, že jsem vyhrála hlavní cenu Velké milionové hry Zepter. Nejdřív jsem si myslela, že si ze mě dělá legraci, protože nemám řidičský průkaz, a proto jsem se jí zeptala: „A máte pro mě taky řidiče do toho auta?“ (smích…) Když jsem ale byla ujištěná, že se o žádnou legraci nejedná, tak prvotní úlek vystřídala starost, kde vezmu na zaplacení daně z výhry (Zepter platí za výherce i darovací daň, daňové břemeno – pozn. red.). Prvotní úlek a starost nakonec vystřídala obrovská radost z výhry. Je to super pocit něco vyhrát, nedá se to dost dobře slovy popsat. Nikdy by mě nenapadlo, že něco vyhraju.

Také můj syn, když jsem mu poprvé pověděla o tom, že jsem vyhrála škodovku za skoro půl milionu, reagoval nevěřícně a řekl mi: „Mami, neblbni, nikomu nevěř, určitě jsi nic nevyhrála. Je to legrace.“ Když si ale na internetu 8. února potvrdil, že jsem vyhrála auto (výsledky jsou zveřejňovány na www.zepterhra.cz – pozn. red.), radoval se z výhry společně se mnou. Zeptala jsem se ho pak: „Co s tím budeme dělat?“ A on odpověděl: „No co, budeme s tím jezdit.“ (smích…)

Vzpomínáte si, při jaké příležitosti jste vyplnila anketní lístek?

Ano, vzpomínám. Anketní lístek jsem vyplnila v červnu na prezentaci nádobí Zepter, která se konala v Ostravě-Hrabůvce. Svůj tip jsem doslova střelila od oka. Jen jsem se podívala na vítězné tipy z předchozích dvou let a odhadla, kolik by asi tak mohl být průměrný roční nárůst zákazníků. Ráda bych také poděkovala paní Marii Šubíkové z programu Home Art, která mi nabídla možnost vyplnit anketní lístek.

Kolikrát jste se už zúčastnila Velké milionové hry?

Jen jednou a hned jsem vyhrála hlavní cenu. Když jsem psala svůj tip na anketní lístek, tak jsem si v koutku duše přála, abych vyhrála alespoň nějaký ten kosmetický balíček.

Myslíte, že máte větší štěstí ve hře, nebo v lásce?

Svým způsobem jsem neměla štěstí v ničem. Nikdy jsem nic nevyhrála, až teď. Moje největší životní výhra je ale můj syn.

Kdo bude v rodině novou škodovku nejvíce využívat?

Protože nemám řidičský průkaz, tak se škodovkou bude jezdit můj syn. Sice se mě všichni ptají, jestli si neudělám řidičák, ale já nevím, jestli do toho mám jít. Lhala bych, kdybych se nepřiznala, že o tom trochu nepřemýšlím (smích…). Za rok jdu do důchodu a chci se odstěhovat do své rodné vsi na jižní Moravě, kde by se mi auto moc hodilo.

Jak dlouho znáte společnost Zepter International?

Poprvé jsem slyšela o společnosti Zepter asi před dvaceti lety, kdy jsem měla první nabídku na koupi nádobí. Tehdy jsem si ještě nic nekoupila, ale nakonec jsem neodolala a vloni jsem si několik Zepter výrobků pořídila.

Jaký Zepter výrobek jste si koupila jako první a který je váš nejoblíbenější?

Jak už jsem naznačila, kouzlu Zepter výrobků jsem podlehla až vloni v červnu (smích…). Tehdy jsem si koupila na prezentaci programu Home Art 3,7litrovou nádobu, tlakovou poklici Syncro-Clik a mixér mixSy. Protože jsem teď pořád sama – syn je v cizině –, tak toho moc nenavařím, a proto jsem si nejvíc oblíbila mixér mixSy. Ráda si s ním připravuju tvarohové pomazánky na slaný nebo sladký způsob, rozmixovávám polévky nebo si mixuju lněné semínko do tvarohu.

Doporučila byste Zepter výrobky i ostatním lidem?

Ano, určitě bych je doporučila i ostatním. Zepter výrobky jsou praktické, snadno ovladatelné a jsou propracované do posledního detailu. Mně osobně se například velmi líbí praktické odkládání poklice na ucho nádoby.

Co byste vzkázala lidem, kteří se ještě nezúčastnili Velké milionové hry?

Zkuste to. Vyplňte anketní lístek, tipněte si počet zákazníků společnosti Zepter a vyhrajte. Vyhrát se dá kdykoli a v jakémkoli věku.

Tipněte si i Vy a hrajte na www.zepterhra.cz!

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

syncro-clik.jpg

Syncro-Clik®

Rychlejší než kdykoliv předtím - stačí pouhý jeden "Syncro-Clik" a svou nádobu Zepter přeměníte na tlakový hrnec! Syncro-Clik je speciální poklice, kterou lze používat na všechny ná...
Mixsy_VG-022-K_01.jpg

Mixér MixSy

Multifunkční kuchyňský tyčový mixér, který vás nenechá nikdy na holičkách a vždy je připravený k vašim službám. Šetří čas, námahu i peníze. Můžete jej používat přímo v nádobách na v...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»