Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Tuttoluxo 6S bylo pro mě jasnou volbou

17.07.2013

Podle pana Bohumila Kuby je multifunkční čisticí přístroj Tuttoluxo 6S „zlatý pomocník“, který si zaslouží velkou jedničku. Při úklidu mu totiž ušetří nejen spoustu času, ale ochrání také zdraví celé jeho rodiny, protože nemusí používat chemické přípravky. Důkladnou dezinfekci a odstranění nečistot z podlahy nebo čalounění křesla hravě zvládne horká pára. Tuttoluxo 6S je podle něj opravdu kvalitní, důmyslně navržený přístroj, a proto se investice do něj každému vyplatí.

Jak dlouho znáte společnost Zepter International?

Poprvé jsem značku Zepter zaregistroval na reklamním banneru během Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 1992, které se konalo v Praze. Zákazníky jsme se s manželkou stali až o čtyři roky později, na podzim 1996. Tehdy jsme se rozhodli, že si uděláme na Vánoce radost, a vybrali jsme si porcelánový servis Eden. S manželkou nás doslova uchvátil jeho vzor. Od té doby je pro mě Zepter synonymem kvality. Servis Eden používáme nejen při slavnostních příležitostech, jako jsou Vánoce nebo slavnostní večeře, ale také i běžně k obědu, např. mísu na polévku. Navíc jako bonus jsme tehdy k tomuto servisu dostali ještě čistě bílý porcelánový servis, který jsme dali synovi a ten je z něj neskutečně nadšený a používá ho zcela běžně. K nákupu nás přesvědčilo jednak příjemné vystupování reprezentantky, jednak, jak už jsem říkal, krása a estetika porcelánového servisu. Od Zepteru jsme si pak postupně ještě pořídili, kromě porcelánu, parní čistič, sadu nádobí a samozřejmě Tuttoluxo 6S.

Jaký je váš vztah k pořádku a čistotě?

Mít doma čisto a uklizeno je pro mě především o vnitřním pocitu, kdy si v duchu sám pro sebe řeknu: Ano, to je ono. Domácí práce máme rozdělené tak, že běžný úklid v průběhu týdne dělá žena, zatímco na mně je velký úklid během víkendu. To vezmu Tuttoluxo 6S a uklidím s ním celý dům a navíc ho ještě vydezinfikuju párou. Samozřejmě mám na starosti i údržbu domu, sekání zahrady atp. Tuttoluxo 6S obsluhuju více méně jenom já, protože když ženský zjistily, že mě úklid s ním baví, začaly říkat, že s tím neumějí (smích). Žena ale ráda používá parní žehličku, která je jeho součástí, protože se s ní dobře a rychle vyžehlí v podstatě cokoli.

Tuttoluxo 6S jsem pořídil rodině k Vánocům

Proč jste se rozhodl pro nákup čisticího systému Tuttoluxo 6S?

Zaujal mě leták k tomuto přístroji, a proto jsem se rozhodl kontaktovat reprezentanta společnosti Zepter. Když jsme se setkali, zeptal jsem se ho: A to opravdu s tím můžu zaroveň luxovat a vytírat? Dezinfikovat párou, žehlit a čistit obleky? Když na každou moji otázku, zazněla kladná odpověď, řekl jsem si: Já to chci. Mám totiž rád kvalitní věci a lidově řečeno vychytávky. Moje rozhodování trvalo asi dvacet vteřin. Z osobní zkušenosti totiž vím, že první nápady bývají většinou správné. Jak začne člověk spekulovat a váhat, tak je konec. Tuttoluxo 6S jsem pořídil rodině k Vánocům. Říkal jsem si: Tenhle přístroj mi ušetří spoustu času a navíc budeme vytírat úplně bez chemie. Chemické přípravky na úklid nemám rád, protože vím, že chemie v podstatě škodí. Ať se to tváří, jak se to tváří, tak to prostě škodí. A proto bylo Tuttoluxo 6S pro mě jasnou volbou.

Když jsem ho poprvé zapojil a vyzkoušel, jak funguje, říkal jsem si: Jo, to je ono. Tím budeme uklízet. Jednoduše řečeno, byl jsem z něho nadšený. Leták nelhal, všechno funguje tak, jak je v něm napsáno.

Které funkce nejvíce využíváte?

Je to zejména luxování a čištění párou. Ty využívám nejčastěji. Čištění párou používám na podlahy, veškeré povrchy, čalouněná křesla nebo omastkem znečištěné spáry u sporáku. Párou jsem čistil i spáry mezi dlaždičkami a byl to pro mě úžasný zážitek, protože jsem všechny spáry krásně vyčistil.

Tuttoluxo jsem dal rodině jako dárek k Vánocům a moje žena, když viděla, co všechno tenhle zlatý pomocník dokáže, z něj byla opravdu nadšená. Jeho schopnosti jsem jí názorně předvedl na sedačce, kterou jsem dříve každý rok na Vánoce čistil ručně kartáčkem. A to byla hrozná práce. S Tuttoluxem 6S sedačku pořádně napařím, nechám uschnout, vyluxuju ji a potom to vezmu ještě jednou párou a znova ji vyluxuju, takže výsledkem je to, že se barva látky oživí a sedačka je opravdu čistá.

Účinnosti čištění bych dal rozhodně jedničku

Co na Tuttoluxo 6S nejvíce oceňujete?

Oceňuju na něm především to, že se jedná o opravdu kvalitní a důmyslně navržený přístroj. Má třeba vodní filtr, takže svým způsobem při úklidu i zvlhčuje vzduch v místnosti, což je dobré. Na jeho ovládání jsem si zvykl velmi rychle a dnes už je to pro mě intuitivní záležitost. Účinnosti čištění bych dal rozhodně jedničku. Například v kuchyni máte často na podlaze skvrny od omastku, na které se chytá hned prach. Když pak zaschnou, jdou s běžnými chemickými prostředky na úklid velmi špatně a pracně odstranit. S Tuttoluxem ji přejedu párou a skvrna, prach i mastnota jsou hned pryč. Našeho zlatého pomocníka využíváme i na úklid chlupů po psovi. Vysavač všechny chlupy krásně vezme a pak ještě podlahu vydezinfikuju párou. Mám tak jistotu, že je podlaha skutečně čistá.

Jakou známku by u vás čisticí systém Tuttoluxo 6S dostal na vysvědčení? Doporučil byste ho i ostatním?

Určitě bych mu dal jedničku a každému ho rozhodně doporučuju. Velmi často o něm mluvím s druhými lidmi. Tuttoluxo 6S poskytuje důkladné čištění bez nutnosti použít jakékoli chemické prostředky. Je to stroj, který je velmi kvalitní a důmyslně udělaný. Stojí za to do něj investovat.

Rozhovor společnosti Zepter International poskytl Bohumil Kuba, spokojený zákazník

Více o TUTTOLUXO 6SB »

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

Zepter_- Eden.png

Eden - jídelní a kávová souprava

Stejně jako velká zahrada, která vás v krásném ránu vábí, abyste do ní vstoupili a procházeli se mezi jejími nádhernými květinami a jemnými vůněmi, zve vás Zepter k tomu, abyste obj...
TL6S_black2.jpg

TUTTOLUXO 6SB

TUTTOLUXO 6SB vás snadno zbaví nečistot, roztočů a všech ostatních mikroskopických tvorů žijících v našich domácnostech. A činí toho ještě mnohem více, aniž bychom museli náš život ...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»