Katalog Káva a zdraví Vyberte si kávu

ZE-PRESSO CAFÉ: vyberte si kávu podle svého vkusu a chuti

08.02.2011

Každý z nás si vybíráme kávu, která promlouvá k našim smyslům. Každý ví, jakou kávu má nejraději. Někdo sladkou, jiný bez cukru, někdo dává přednost malým šálkům, jiní zase vždy chtějí kávu velkou. Někdo je zas zvyklý pít kávu s mlékem či jinými přísadami, někdo druhý by však takovou věc nikdy neudělal.

Je to věc zvyků a chutí, jejichž různorodost je nekonečná. De gustibus non est disputandum. Toto rčení je dnes velice aktuální, neboť to, co má rád jeden, by se nemělo vnucovat druhému. Nechť si každý pochutnává na kávě, která uspokojuje jeho smysly. A co víc – zdá se, že každý souhlasí s tímto výrokem: káva připravená z nejkvalitnějších druhů je nejlepší.

Abychom vám pomohli vybrat si kávu podle své chuti, připravily týmy odborníků originální kolekci kávy ZE-PRESSO CAFÉ. Celý proces, to znamená sběr, sušení, pražení, mletí a balení, podléhá přísné kontrole, a splňuje tak nejvyšší světové standardy.

Společným jmenovatelem kávy ZE-PRESSO CAFÉ je její výběr z nejkvalitnějších druhů světové kávy – druhů arabica a robusta. Tato káva je čistě (100 %) přírodní a neobsahuje žádné přísady. Zrna těchto vznešených druhů kávy se navíc jedno po druhém sbírají ručně tak, aby zůstala jen nejlepší z nejlepších. Proč? Na rozdíl od setřásání a strojového sběru kávy lze ručně sbírat pouze zralé plody. Je to náročná práce, ale její kvalita je v porovnání s ostatními způsoby sklizně zdaleka ta nejvyšší. Právě proto je však tento způsob sběru také ten nejdražší.

Zrna se okamžitě po sběru suší ve speciálních sušičkách. Sušená zrna se praží při stanovených teplotách a pak se melou ve speciálních mlýncích. Vyspělá technologie umožňuje balit jemně namletou kávu do speciálních kapslí (porcí).

Kávové kapsle ZE-PRESSO CAFÉ jsou hermeticky uzavřené, aby bylo možné pro spotřebitele zachovat finální přirozenou chuť a aroma kávy. Někteří obchodníci s kávou přidávají do horších značek kávy umělé přísady, aby zvýraznili chuť a aroma. Nicméně moderní zákazníci, kteří si váží kvality, se nenechají dlouho klamat. Chtějí jen to nejlepší a Zepter to nabízí.

Čtyři exotické směsi kávy ZE-PRESSO CAFÉ

Ručíme za kvalitu naší kávy pro přípravu espressa. Pyšníme se certifikáty ze specializovaných institucí, avšak nejdůležitějším a nejcennějším potvrzením kvality je potvrzení ze strany našich spokojených zákazníků. Zanedlouho tuto kávu sami poznáte. Společnost Zepter ji pro vás má připravenou tak, abyste si mohli vybrat podle svého vkusu:

 

  • Royal (ZEP-101) – klasické italské espresso s výraznější chutí a bohatým aroma je směsí těch nejjemnějších druhů kávy arabica pocházející z Brazílie, Kolumbie a Guatemaly. Tato káva je směsí pečlivě zvolených poměrů druhů kávy arabica sklizené na plantážích v různých oblastech. Proces pražení kávy santos arabica zajišťuje střední hodnotu pH a dodává kávě jemný čokoládový tón. Káva Royal je obohacena ovocnou příchutí s převládajícím tónem pomeranče. Harmonie chuti a aroma činí z této kávy nápoj vhodný pro krále.
  • Barista (ZEP-102) – káva espresso s vyváženou chutí a intenzitou. Jejím základem jsou zrna kávy arabica a robusta. Tato směs má střední hustotu, nízké pH a jemnou chuť a její vůně podtrhává původní charakter kávy barista.
  • Intenso (ZEP-103) – směs druhů kávy, jejichž základem je indická a vietnamská robusta. Doporučujeme ji těm, kdo chtějí silné espresso s charakteristickou chutí a s tóny čokolády a tabáku. Hustá, hedvábná a bohatá pěna je zárukou silného optického zážitku a plná chuť zanechává dlouho trvající slastný pocit.
  • Decaffeinato (káva bez kofeinu (ZEP-104)) – tato káva bez obsahu kofeinu je dokonalou volbou pro ty, kdo shledávají, že káva narušuje jejich spánek. Na této kávě bez kofeinu si však pochutnají a nebudou se muset obávat nespavosti. Decaffeinato je jemná káva s lahodnou chutí a bohatou pěnou. Decentní tóny čokolády a citrusů doplňují charakter kávy a dopřávají smyslům svěží harmonii chuti a aroma.
Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Související produkty

ZEP-103.jpg

Káva INTENSO

Robusta z Dálného východu s bohatou a plnou chutí s výrazným aroma čokolády a tabáku.
ZEP-102.jpg

Káva BARISTA

Směs té nejkvalitnější kávy arabica a robusta s jemným aroma a důmyslnou chutí.
ZEP-104.jpg

Káva DECAFFEINATO

Káva bez obsahu kofeinu s jemnou a plnou chutí s decentními tóny čokolády a citrusových plodů.
ZEP-999.jpg

4 druhy kávy Zepresso

Sada všech 4 druhů kávy ZEPRESSO CAFÉ: Royal, Barista, Intenso a Decaffeinato.
ZES-200.jpg

ZEPRESSO CAFÉ

Kávovar ZEPRESSO CAFÉ je moderní přístroj na přípravu espressa, s nímž si jednoduše připravíte nejlepší kávu na světě v pohodlí svého domova. Dokonalý požitek pro vaše chuťové smysl...

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»