Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Zepter na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

09.10.2013

Společnost Zepter se ve dnech 26. - 29.9. zúčastnila 3. ročníku veletrhu gastronomického zařízení a vybavení restaurací a hotelů FOR GASTRO & HOTEL. 

Měli jste možnost vyzkoušet si, jak se vaří v nádobí Zepter!

Na stánku společnosti Zepter International jste měli možnost vyzkoušet si zdravé vaření v nádobí Zepter vyrobeném z ušlechtilé chromniklové oceli, která je prakticky nezničitelná, odolná vůči korozi, neutrální k vůni i chutím, neuvolňuje do potravin žádné škodlivé látky a navíc zcela rovnoměrně rozvádí teplo.

Potraviny se tak v nádobí Zepter nepřipalují, lze je zpracovávat s minimálním množstvím tuku a soli. Pokrmy jsou proto připraveny zdravě a přitom chutně.

Díky dokonalé kompatibilitě nádob je možné vařit v několika vrstvách nad sebou. Teplo se rovnoměrně rozvádí mezi jednotlivými patry a uvnitř nádob nepřetržitě cirkuluje pára. Ve varném sloupci je možné vařit bez použití soli, vody nebo oleje. Unikátní metoda přípravy navíc šetří také energii, neboť celý pokrm lze připravit na jedné plotýnce ve varném sloupci. Plotýnku můžete po zahřátí nádob na určenou teplotu vypnout, a pokrm se přesto dovaří díky tepelné energii naakumulované ve stěnách a dnu nádob.

Dále jste mohli vyzkoušet:

  • vakuování potravin v systému vacSy,
  • čističku vzduchu Therapy Air iOn,
  • čističku vody Edel Wasser,
  • bezplatně si otestovat svůj zdravotní stav,
  • nebo se zapojit do Velké milionové hry Zepter 2013 o hodnotné ceny, jejíž hlavní cenou je osobní automobil Škoda Rapid!

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2013 se konal ve dnech 26. - 29.9.2013 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Takto vypadal náš stánek!


Slavnostní předání souprav profesionálních nožů Zepter, jako ocenění našemu Národnímu kuchařskému týmu AKC ČR a Juniorskému kuchařskému týmu AKC ČR. Za společnost Zepter International soupravy předal Petr Havel, obchodní ředitel Zepter Home Art.

Více o akci na www.for-gastro.cz/2013

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»