Produkty a články

Sada nádobí STANDARD SET

10.06.2011
Diskuze k produktu Sada nádobí STANDARD

Komentáře
*
*
* povinné položky
dotaz
co všechno můžu připravovat v páře ?
vložil: Jana Šulcová, 10.06.2011
Odpoveď na komentář dotaz
Re: dotaz
Dobrý den, paní Šulcová, v páře snadno připravíte veškeré přílohy k jídlům - např. brambory, rýži (v sáčku), zeleninu, ale také ryby. U brambor doporučujeme jen důkladně omýt slupku a nakrájet na menší kostky. V případě zájmu o ukázku vaření v páře kontaktujte nejbližšího prodejce Home Art.
vložil: David Potužník, 10.06.2011
reklamace
Mohu se prosím zeptat kde můžu reklamovat vakuový knoflík ? Rupl mi mezi držátkem a přísavkou mám jej 14. dní , Děkuji za rychlou odpověď s pozdravem Vojáčkovi
vložil: vojáčkovi, 27.10.2011
Odpoveď na komentář reklamace
Re: reklamace
Dobrý den, telefonní kontakt na reklamace máme uvedený v kontaktech. Zavolejte si na číslo 311 331 887, kde s Vámi kolegové reklamaci vyřídí. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 27.10.2011
Zepter vs. iCOOK
Dobrý den, můžete objektivně posoudit zda jsou lepší Vaše hrnce nebo značka iCOOK od Amway? Známá mi to nabízela a prý je to kvalitativně na stejné úrovni jako ty Vaše, ale asi o polovinu levnější. Děkuji za info
vložil: Olafson, 08.11.2011
Odpoveď na komentář Zepter vs. iCOOK
Re: Zepter vs. iCOOK
Dobrý den, doporučujeme, abyste se přišel podívat na naši prezentaci spojenou s ukázkou vaření a samozřejmě i ochutnávkou. Sám pak můžete posoudit, jak se v našem nádobí vaří a jak jídlo chutná. Kontaktujte svého nejbližšího prodejce Zepter Home Art v záložce Kontakty. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 09.11.2011
Indukce
Dobry den. Od rodicu jsem dostal mensi sadu hrncu (bohuzel nevim presne kterou ani z ktereho roku)a potreboval bych zjistit, zda uz jsou prizpusobene na indukcni desku. Mohli byste mi poradit, jak to mohu nejak jednoduse poznat? Nekde na internetu v diskusi psala pani, ze pokud mam hrnce s novymi bilymi uchy, jedna se uz o indukcni nadobi... Pri vyberu indukcni desky nas bohuzel s pritelkyni nenapadlo, ze by Zepter hrnce nemusely fungovat a ted by nam bylo velmi lito se hrncu zbavovat, protoze pro nas budou nepouzitelne. Byla by eventuelne i nejaka moznost tuto nasi sadu vymenit popr. upravit? Dekuji predem za odpoved.
vložil: Martin Tomka, 13.06.2012
Odpoveď na komentář Indukce
RE: Indukce
Dobrý den, pane Tomko. Nádobí vyskladněné po únoru 2005 funguje na varných indukčních deskách (většinou jsou úchyty v barvě slonové kosti). Vyskladněné před tímto datem bohužel nikoliv (nádoby mají vždy černé úchyty). Nelze ani udělat žádnou dodatečnou úpravu, aby se změnila vlastnost dna umožňující použití na indukční desku. Zda je nádobí vhodné na indukci je možné zjistit také pomocí magnetu - pokud magnet drží na dně, je nadobí na indukci vhodné. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 13.06.2012
myti v myčce
Dobrý den, může se nádobí mýt v myčce? A jak dlouhou má nádobí záruku?
vložil: Petra, 20.07.2015
Odpoveď na komentář myti v myčce
Re: myti v myčce
Dobrý den, nádobí se může mýt v myčce, ale je potřeba před mytím z poklic vyšroubovat termokontroly! Co se týče záruky - na části, které jsou z ušlechtilé nerez oceli, je celoživotní záruka. Na části, které jsou z gumy či PVC, je pouze dvouletá záruka. V případě dalších dotazů kontaktujte prosím naše servisní oddělení na e-mailu servis@zepter.cz.
vložil: David Potužník, 20.07.2015