Produkty a články

MINI VACSY souprava

11.06.2011
Diskuze k produktu VacSy Mini set

Komentáře
*
*
* povinné položky
Ceny
V dnešní době e-shopů nechápu proč bych si výrobek nemohla koupit přes internet, volat nějakému prodejci se mi opravdu nějak nechce. Měli byste služby výrazně vylepšit. Bohužel bych si tento výrobek ráda zakoupila, ale jak říkám, volat se mi nikam nechce, takže se poohlédnu jinde.
vložil: Renata, 29.08.2011
Odpoveď na komentář Ceny
Re: Ceny
Dobrý den Renato, souhlasíme s Vaším názorem, že dnes je doba "e-shopů". Společnost Zepter ale vždy kladla důraz na osobní kontakt, perfektní předvedení výrobků a spokojené zákazníky. Naším cílem je, aby naši zákazníci uměli správně výrobky používat a maximálně využít benefitů, které naše produkty nabízí (například úspora času, tuku nebo energií). Proto chceme, aby si každý mohl před nákupem výrobky sám prohlédnout, vyzkoušet a zjistit, zda mu výrobek skutečně vyhovuje. Plánujeme samozřejmě zřídit v budoucnu e-shop, ale pouze za účelem dokupování dalších nádob, dóz a náhradních dílů našim stávajícím zákazníkům, kteří už mají s výrobkem zkušenosti. Všem zájemcům o výrobky Zepter velmi rádi zboží ukážeme v našich regionálních obchodních kancelářích, a proto doporučujeme obrátit se na naše obchodníky nebo navštívit naši reprezentační prodejnu ve Spálené 55, Praha 1. Pěkný den! Marketing Zepter.
vložil: David Potužník, 02.09.2011
VacSy pumpa
Dobrý den,mám mini soupravu VacSy,byla jsem moc spokojená,ale zdůvodu úrazu pravé ruky jsem tuto soupravu dlouho neužívala. Prosím můžete mě poslat návod jak používat tuto soupravu,někam jsem založila návod jak nato.Děkuji a přeji hezký den Danica
vložil: Danica, 02.11.2011
Odpoveď na komentář VacSy pumpa
Re: VacSy pumpa
Dobrý den, Danico. Pokud Vám stačí návod v elektronické podobě v PDF, napište nám na marketing@zepter.cz a my Vám ho pošleme e-mailem.
vložil: David Potužník, 02.11.2011
REPREZENTAT
DOBRÝ DEN ,NA KTERÝCH STRÁNKÁCH BYCH NALEZLA VAŠEHO NEJBLIŽŠÍHO PRODEJCE V PARDUBICÍCH.DĚKUJI
vložil: Věra, 03.02.2012
Odpoveď na komentář REPREZENTAT
Re: REPREZENTAT
Dobrý den, Věro. Kontakt na nejbližšího prodejce najdete na těchto stránkách pod odkazem Kontakt, u každého produktu a nakonec ještě dole v zápatí stránky. Pro Pardubice prosím kontaktujte paní Šteflovou na tel: 602 153 604. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 04.02.2012
Tlak v pumpe Vacsy
Dobrý deň, poprosím o informáciu o výške podtlaku, ktorý vznikne v odsávanom priestore. Ďakujem.
vložil: ludmila, 24.07.2013
Odpoveď na komentář Tlak v pumpe Vacsy
Re: Tlak v pumpe Vacsy
Dobrý den, v návodu se uvádí tyto orientační hodnoty: vakuová pumpa vacSy - vakuum 500-550 mbar, svářečka sáčků vacSy - vakuum 450-500 mbar.
vložil: David Potužník, 24.07.2013
autokabel
kde mohu dokoupit autokabel k pumpě? A kde zjistím jeho cenu?Ďekuji.
vložil: marcel, 04.11.2013
Odpoveď na komentář autokabel
Re: autokabel
Dobrý den, autokabel v tuto chvíli nemáme v nabídce e-shopu, kontaktujte proto prosím kolegy na e-mailu nahradnidily@zepter.cz. Jinak většinu náhradních dílů k vacSy najdete na našem e-shopu https://shop.zepter.cz/Nahradni-dily/VacSy.aspx. Pěkný den.
vložil: David Potužník, 05.11.2013
PUMPA
mam od ZEPTRU několik vyrobku,ale adapter od pumpy vacsy se mi rozbil.Kam se obrátit kvůli oprave? DEKOJI
vložil: David Potužník, 25.10.2015
Odpoveď na komentář PUMPA
PUMPA
Dobrý den, ohledně servisu se, prosím, obraťte na Zákaznické centrum společnosti Zepter na tel.: 311 331 888 nebo e-mail: zakaznik@zepter.cz
vložil: David Potužník, 26.10.2015