Ingredience (4 porce)
Mléko
250 ml
Čerstvá smetana
250 g
Vejce
5 ks
Cukr
150 g
Likér “Amaretto”
150 ml
...
více»
Ingredience (4 porce)
Čerstvý jogurt
500 ml
Cukr
150 g
Lusk vanilky
1 ks
Agar-agar
3 g
Šlehačka
500 ml
...
více»
Ingredience (4 porce)
Filety z kanice
8 ks
Vejce
1 ks
Strouhanka
150 g
Nasekané bylinky
15 g
Olivový olej
50 ml
Česnek
...
více»
Ingredience (4 porce)
Listy zelí
12 ks
Brambory
2 ks
Pečená šunka
80 g
Sýr fontina
80 g
Sýr parmezán
20 g
Sůl, Pepř, Tymiá...
více»
Ingredience (4 porce)
Brambory
400 g
Zelené fazolky
150 g
Malá rajčátka
4 ks
Tuňák v oleji
80 g
Ančovičky
4 ks
Zelené olivy
12 ks
Černé ol...
více»
„Před sedmnácti lety mě vážné onemocnění přinutilo od základu změnit životní styl. Stala jsem se vegetariánkou, začala cvičit jógu a maximálně pečovat o své zdraví. Protože trpím na...
více»
Ingredience (4 porce)
Kuřecí stehýnka
4 ks
Cibule
2 ks
Jablka
2 ks
Olivový olej
20 ml
Kari
5 g
Zelená petrželka
2 snítky
...
více»
Tlakové vaření s poklicí Syncro-Clik® od společnosti Zepter International představuje ideální způsob přípravy jak klasické české kuchyně, tak zdravých a vegetariánských jídel. Jejím...
více»
Ingredience (4 porce)
Zelený hrášek (vyloupaný z lusků)
400 g
Boby (vyloupané z lusků)
400 g
Zelený chřest
400 g
Fazolové lusky
200 g
Brambory
4 ks...
více»
Máte doma nádobí od Zepter, ale nevíte, jak v něm správně a zdravě vařit? Nebo přemýšlíte o koupi a chcete nejprve vidět nádobí Zepter v praxi? Není nic jednoduššího, než nás kontak...
více»
Ingredience (4 porce)
Jedlé kaštany
800 g
Mléko
1 litr
Cukr
300 g
Vanilková tresť
1 kapka
Čerstvá smetana
300 ml
Kakaový prá...
více»
Ingredience (8 porcí):• 3 polévkové lžíce hořčice• 1,4 –1,6 kg krátkých hovězích žebírek silných 6 cm (odstraňte přebytečné tučné maso)• 1/3 šálku mouky• 1/4 šálku (60 ml) olivo...
více»
Ingredience (6 porcí):• 450 g italské kuřecí nebo krůtí klobásy nakrájené na plátky o síle 1,2 cm• 2 šálky (180 g) cibule nasekané nahrubo• 2 polévkové lžíce rajčatové pasty• 8 ...
více»
Ingredience (4 porce):
4 filety kapra (bez velkých kostí) po 200 g 2 prošlehaná vejce se lžící bílého vína100–150 g kukuřičné mouky250 g toastového chleba bez kůrek, rozmixovaného ...
více»
Ingredience (pro 4 osoby):
2 svazky jarní cibulky1 litr drůbežího vývaru8-12 drobných nových brambor4 kuřecí prsní řízky (à 220 g)mořská sůl a čerstvě mletý pepř2 lžíce panenského ...
více»
Ingredience (pro 4 osoby):
600 g vepřové krkovice2 cibule600 g brambor / bramborový knedlík (500 g brambor, 80 g hrubé mouky, 40 g krupice, 1 vejce, sůl)1 sáček bílého kysaného zel...
více»
Lze vařit zdravě, rychle, levně, chytře – tedy tak aniž byste museli stát u plotny a hlídat, jestli se jídlo vaří tak, jak má – a ještě k tomu ušetřit čas i peníze? Pokud je vaše od...
více»
„Výrobky Zepter znám už hodně dlouho. Především nádobí, které je úžasné a vyrobené z velmi kvalitního materiálu. Oblíbily si ho jak moje babička, tak maminka. Já sama jsem v něm dlo...
více»
V úterý 5. listopadu 2013 proběhla od 10:00 v restauraci Tančícího domu Celéste oficiální tisková konference Zepter Home Art, na které byla novinářům představena nová generace chytr...
více»
Pořiďte si na Vánoce pomocníky do domácnosti od společnosti Zepter a investujte do svého zdraví! Zepter nabízí široký sortiment výrobků nejen do kuchyně, ale také třeba pro rychlý a...
více»
Co přináší vaření v Zepter nádobí, jak se udržuje, jaká jídla si v něm nejčastěji připravují a jak chutná zelenina připravená v páře? Tyto a mnoho dalších otázek jsme položili manže...
více»
Spárování je proces, během něhož dochází k propojení rádiového digitálního termokontrolu Zepter s rádiovým indukčním vařičem Zepter, a který umožňuje interaktivní komunikaci mezi t...
více»
Spárování je proces, během něhož dochází k propojení rádiového digitálního termokontrolu Zepter s Zepter asistentem a který umožňuje interaktivní komunikaci mezi těmito dvěma zaříz...
více»
Na začátku listopadu 2013 byla slavnostně v České republice uvedena na trh nová řada nádobí Masterpiece Smart Line a také revoluční koncept SmartLife. V rozhovoru s paní Amalií Azle...
více»
Revoluční řada nádobí Zepter Masterpiece Smart Line získala prestižní ocenění KitchenInnovation of the Year® 2014 za funkčnost, inovaci a design! Ocenění KitchenInnovation of the Ye...
více»
Čerstvé ovoce a zelenina by měly být součástí našeho každodenního jídelníčku. Jsou ale i potraviny, které vyžadují vhodnou přípravu, abychom z nich získali zdravé jídlo. Při běžné p...
více»
Ingredience (4 porce)
Čerstvý losos
600 g (plátky po 150 g)
Okurky
3
Jogurt
100 ml
Citron
1
Extra panenský olivový olej
10 ml
Pažitka
15 g
...
více»
V rámci Bonduelle Roadshow, která probíhá od 15. června až do 15. září 2014 po celé České republice, můžete ochutnat zeleninové recepty připravené na pánvích Zepter a pro 3 soutěžíc...
více»
Společnost Zepter International v letech 2014 a 2015 významně podpořila Nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Jako generální partner podpořila jeden z jejích nejvýznamnějších p...
více»
Paní Diana Zepter zavítala na začátku října 2014 do Prahy se svým strýcem Philipem Zepter, prezidentem společnosti Zepter International. Společně pak předali na slavnostním galaveče...
více»
Ingredience (4 porce):
Kuřecí prsíčka
4
Mrkev
8
Extra panenský olivový olej
20 ml
Česnek
1 stroužek
Nasekaná zelená petrželka
20 g
...
více»
Pro herce Martina Zounara je vaření koníčkem, už jako malý kluk doma rád vařil s maminkou. Před několika lety také často moderoval TV pořady o vaření. Přečtěte si rozhovor, ve které...
více»
MUDr. Štěpán Suchánek působí na oddělení gastronterologie, hepatologie a metabolismu Ústřední vojenské nemocnice v Praze Střešovicích. Gastroenterologie a hepatologie jsou části int...
více»
Zeptali jsme se odborníka na poruchy výživy, zažívání a trávicího traktu, MUDr. Petra Minárika na problematiku obezity a zdravotní rizika, které s sebou toto onemocnění přináší. Gas...
Archiv →
více»