Novinky Zepter pomáhá Dobré zkušenosti Akce

Je tu 9. ročník soutěže ARTZEPT

07.05.2012

Společnost Zepter International vyhlašuje již 9. ročník mezinárodní designérské soutěže ARTZEPT, která je určena mladým talentům z celého světa. Tématem letošního ročníku je „COOKING POT FOR ALL TIMES“ („NÁDOBA NA VAŘENÍ NA CELÝ ŽIVOT“). Hodnoceny budou práce všech účastníků, kteří předloží návrh nádoby s multifunkční poklicí, vytvořenou pomocí technologie hlubokého tažení plechů a určenou pro přípravu pokrmů ve velkém. Uzávěrka přihlášek do soutěže je 20. října 2012.

Příležitost pro začínající designéry

Soutěž ARTZEPT je určena mladým designérům, kterým dává příležitost prosadit se v mezinárodní konkurenci a odstartovat tak jejich kariéru. U všech přihlášených děl se musí jednat o zcela nové a originální výtvory, které budou funkční a zároveň esteticky provedené a budou vhodné pro přípravu pokrmů ve velkém. Návrh musí být vytvořen jako 3D digitální model v CAD/CAM nebo CAID. Tištěnou i digitální verzi práce, provedenou ve formě fotografií s vysokým rozlišením, je třeba předložit nejpozději do 20. října 2012.  Ze všech přihlášených exponátů vybere odborná porota v čele s Bořkem Šípkem tři vítězné. Nejlepší návrh bude odměněn částkou 10 tisíc €, za druhé a třetí místo soutěžící získají výrobky Zepter v hodnotě 4 a 3 tisíce €. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v italském Miláně na konci roku 2012.

Soutěž ARTZEPT je mezi mladými českými designéry velmi oblíbena, např. v letech 2007, 2008 a 2011 se jejich exponáty umístily na prvním a třetím místě. Loňský ročník soutěže, ve kterém měli soutěžící za úkol vytvořit dózu na všechno a na nic (Box for everything & nothing), přinesl ocenění dvěma umělcům z České republiky. Na druhém místě se v loňském roce umístila soutěžící ze Slovenska.

Soutěž založila filantropka, paní Madlena Zepter, v roce 2004. Artzept se od té doby každým rokem rozrůstá a v současné době je považován za jedno z nejvyhlášenějších designérských ocenění na světě. Paní Zepter každý rok vybírá téma soutěže a díla přihlášených účastníků posuzuje porota, v níž zasedají uznávaní umělci a kritici, například historička umění a umělecká kritička Gordana Biba Markovic, architekt a designér prof. Bořek Šípek, umělecký ředitel Carlo Magnoli a umělec Janos Probstner.

Soutěž je určena pro mladé vycházející talenty zcelého světa. Jejím cílem je povzbuzovat kreativitu, podněcovat nové nápady a podporovat mimořádně talentované designéry. Základní charakter soutěže je navíc plně v souladu s misí společnosti Zepter, jež se prostřednictvím kvality zboží, které společnost prodává, snaží pozvedávat kvalitu života lidí na celém světě na vyšší úroveň.

Vítězné umělecké dílo získává každý rok cenu 10 000 € a k tomu i s tím spojené uznání a publicitu, neboť všechny oceněné práce se posléze vystavují v luxusních prodejnách Zepter po celém světě. Soutěž Artzept však nebyla založena jen pro to, aby objevovala nové mladé talentované designéry a pomáhala jim dosáhnout jejich profesních cílů. Artzept společnosti Zepter International totiž také skýtá možnost hlubšího proniknutí do nových trendů kreativního designu. Pochopení pojetí a motivace, jež se za každým uměleckým dílem skrývá, a sledování procesu výběru děl ze strany poroty představuje pro takovou společnost, jakou je Zepter International, jež svou práci zasvětila vývoji a výrobě exkluzivních výrobků zaměřených na to, aby zvyšovaly spokojenost a upevňovaly zdraví miliónů lidí, velkou obohacující zkušenost.

Jak se přihlásit do soutěže?

Zájemci mohou své práce společně s vyplněnou přihláškou (ke stažení na www.artzept.com), životopisem, stručným popisem díla a jeho fotografiemi posílat do 20. října 2012 na adresu:

ZEPTER INTERNATIONAL BRID MARKETING
ARTZEPT „COOKING POT FOR ALL TIMES“ 2012
Via Sibilla Aleramo 13
20092 Cinisello Balsamo, Milan, Italy

Pro jistotu ještě jednou opakujeme, že hodnoceny budou práce všech účastníků, kteří předloží návrh nádoby s multifunkční poklicí, vytvořenou pomocí technologie hlubokého tažení plechů a určenou pro přípravu pokrmů ve velkém.

Veškeré informace o soutěži, včetně podrobných podmínek, naleznete na oficiálních internetových stránkách www.artzept.com. V případě dotazů nám pište na e-mail: press@zepter.cz. Přejeme všem českým účastníkům hodně štěstí!

Přihlaste se a ukažte svůj talent!

Komentáře
*
*
* povinné položky

Nejsou žádné komentáře

Novinky

vhz.jpg

Vyhodnocení Narozeninové hry Zepter

Společnost Zepter International oslavila 25 let svého působení v České republice. U této příležitosti jsme pro naše zákazníky připravili soutěž s krásnými cenami. Nevyhráli jste?...
více»
logo.jpg

Zepter partnerem prestižní akce –Týdne italské kuchyně

Zepter podpořil první Týden italské kuchyně ve světě, který spolupořádá Velvyslanectví Italské republiky, velvyslanec Itálie Aldo Amati a Italský kulturní institut. V Praze následov...
Archiv → více»

Zepter pomáhá

thion_krajina.jpg

Zepter čistička vzduchu pomáhá v domově pro seniory

Všichni jsme už slyšeli, že vzduch venku je dnes silně znečištěn nejen ve městě, ale i na venkově. Ale věděli jste, že vzduch uvnitř našich domovů může být až 100krát horší než venk...
Archiv → více»

Akce

zepter2.jpg

Soutěž! Švýcarská kosmetika Swisso Logical pro Vás!

Vyhrajte balíček luxusní kosmetiky Swisso Logical, která je vyvinuta přímo pro stárnoucí pleť a na vrásky.  Hypoalergenní a bez parabenů SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA....
Archiv → více»