Produkty a články

BIOPTRON Pro 1

24.10.2011

Komentáře
*
*
* povinné položky
Díky za lampu.
Po zakoupení jsem nevěřil v účinnost této biolampy,ale byl jsem mile překvapen,když mi můj pes prokousl prst u ruky.Po ozařování po dobu tří dnů se rána zhojila bez šití a bez jizvy.Jinak účinkuje perfektně na jakékoliv bolesti na těle.Moc díky.
vložil: Ing.Vladimír Čermák, 24.10.2011
Bez předmětu
Dobrý den, objednala jsem si lampu Pro 1, ale stále mi vrtá hlavou zdali nebude její používání pouze preventivní když nemá možnost barevných skel, u typu Compakt píšete že žluté světlo je pouze na prevenci - chci Pro 1 léčit např. bradavice, jizvy po popálení medúzou, jiztvy po odřeninách atd. Mám šanci s Pro 1 na úspěch??
vložil: Gabriela, 11.08.2012
Odpoveď na komentář Bez předmětu
Re:
Dobrý den, lampa Bioptron PRO 1 je stejně jako Bioptron Compact certifikována jako lékařský přístroj. Nemusíte mít tedy strach, že byste působila na svůj organizmus pouze preventivně (ač prevence, tedy zvyšovaní obranyschopbnosti organizmu, je jedním z jejich význačných účinků). Veškeré Vámi uváděné indikace můžete svítit přístrojem Bioptron PRO 1. Klinickými studiemi byla prokázána její účinnost a to nejen v dermatologii, kterou v dotazu zmiňujete. Lampa Bioptron PRO 1 je ideální pro použití v domácnosti a vzhledem k průměru osvícené plochy nestrávíte svícením tolik času jako v případě lampy menší.
vložil: David Potužník, 13.08.2012